×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

LÖSEV Eskişehir Şubesi İtfaiye Eğitiminde

Lösemili Çocuklar Vakfı Eskişehir Şubesi bünyesinde tedavileri süren çocuklar yangın ve yangına müdahale konularında çalışmalara katıldılar.

Yaşam Sağlık Eğitim 17/08/2023 10:59 17/08/2023 11:00

A- A+

Lösemili Çocuklar Vakfı Eskişehir Şubesi bünyesinde tedavileri süren çocuklar yangın ve yangına müdahale konularında çalışmalara katıldılar.

Lösemili Çocuklar Vakfı(LÖSEV) Eskişehir Şubesi bünyesinde tedavileri süren ve itfaiye çalışmalarını merak eden çocuklar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Batıkent Müdahale Grup Amirliğini ziyaret ederek, yangın ve yangına müdahale konularında bilgi aldılar.

 Lösemili çocuklarla bir araya gelen itfaiye personeli çocuklara yangın ve yangından korunma yöntemleri eğitiminin yanı sıra itfaiye araçlarını da tanıttılar. Eğitimler sonrasında çocuklarla yangın söndürme tatbikatı da yapan itfaiye ekipleri, Lösemili çocuklarımızın hayata daha fazla tutunabilmesi için herkesi kök hücre bağışçısı olunması konusunda duyarlı davranmaya davet ettiler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Batıkent Amirliğinde yangın eğitimi alarak yangına müdahale konusunda unutulmaz bir deneyim yaşadıklarını belirten çocuklar Eskişehir itfaiyesine teşekkür ettiler.

 

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024