×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Belediyesi ve AIESEC İş Birliği

8 farklı ülkeden öğrenciler AIESEC ve Odunpazarı Belediyesi iş birliği ile Çanakkale’ye gitti.

Kültür Sanat Yaşam Eğitim 14/08/2023 12:14 14/08/2023 12:14

A- A+

8 farklı ülkeden öğrenciler AIESEC ve Odunpazarı Belediyesi iş birliği ile  Çanakkale’ye gitti.

Dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan gönüllü öğrenci organizasyonu AIESEC ile Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri iş birliği devam ediyor.

AIESEC Dünya Bize Katılıyor Projesi kapsamında 8 farklı ülkeden öğrenciler Eskişehir’e geldi. Yurt dışından gelen öğrenciler, Ceren Özdemir gençlik Merkezleri ile birlikte Çanakkale’ye gezi düzenledi. Ukrayna, Kazakistan, Pakistan, Tunus, Cezayir, Fas, Azerbaycan ve Hindista’dan toplam 16’sı öğrenci toplam 45 kişinin katıldığı gezi ile öğrenciler, Mehmetçiğin yedi düvele karşı kahramanlık destanı yazdığı, bir devrin kapandığı yeni bir devrin başladığı Çanakkale’yi gezdi, Ulusal Kurtuluş Savaşı ile ilgili bilgi edindi. Öğrenciler, Çanakkale merkezini, Troya Antik Kenti, Çanakkale Saat Kulesi’ni, Nusret Mayın Gemisi ile Çimenlik Kalesi, Aynalı Çarşı, Hamidiye Tabyası ve Cunda Adası’nı gezdi.

Hem şehir merkezi hem de çevresini gezen öğrenciler, Ege’nin en güzel bölgelerinden birinde olmanın mutluluğunu yaşadı. İki gün boyunca Çanakkale’de kamp yapan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunduğu için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024