×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Ev Sahipliğinde "Belediye Başkanları Buluşması"

Başkanlar, Odunpazarı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Belediye Başkanları Buluşması’nda bir araya geldi.

Yaşam Siyaset 22/09/2023 10:35 22/09/2023 10:38

A- A+

Başkanlar, Odunpazarı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Belediye Başkanları Buluşması’nda bir araya geldi.

Eskişehir’in merkez ve kırsal ilçe belediye başkanlarını bir araya getiren “Belediye Başkanları Buluşması” Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Mihalıççık ilçesinden sonra beşincisi Odunpazarı’nda gerçekleştirilen buluşmaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum katıldı.
 

Buluşma, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un belediye başkanlarını makamında konuk etmesiyle başladı. Makamda gerçekleşen ziyaretin ardından belediye başkanları, Odunpazarı Belediyesi’nin Vadişehir Mahallesi’nde hizmete sunduğu Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ne geçti. 135 yatak kapasiteli Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ni gezen belediye başkanları, burada konaklayan Yaşlı Bakımevi misafirleri ile bir araya geldi. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, belediye başkanlarından tam not aldı. Ardından da Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda çalışmaları devam eden ve hayata geçirdikleri projelerleilgili belediye başkanlarına bilgi verdi.


Eskişehirlilere en iyi hizmeti verebilmek için bilgi alışverişinde bulunan başkanlar, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Buluşma çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024