×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı’nda Cumhuriyet Coşkusu !

Odunpazarı’nda Cumhuriyet coşkusu artarak devam ediyor.

Yaşam 25/10/2023 10:57 25/10/2023 10:57

A- A+

Odunpazarı’nda Cumhuriyet coşkusu artarak devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Ali Çetinkaya Caddesi Cemevi Toprak Sahası, unutulmaz bir halk konserine ev sahipliği yaptı. Bu özel günde sahneye çıkan Niyazi Koyuncu ve Oğuz Aksaç, binlerce müzikseveri büyülü bir atmosferde buluşturdu. Konser, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu tüm şehre taşıdı. Cemevi Toprak Sahası, renkli ışıklar ve coşkulu bir kalabalıkla dolarken, Niyazi Koyuncu ve Oğuz Aksaç’ın sahne performansları, izleyicileri adeta büyüledi. Geleneksel Türk halk müziği ile modern ezgilerin buluştuğu bu özel gece, unutulmaz anlarla dolu bir etkinliğe dönüştü. Halayların çekildiği, horonların oynandığı geceye katılan Eskişehirliler, ellerindeki Türk Bayrakları ile alanı gelincik tarlasına dönüştürdü.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde böylesine özel bir etkinliği Eskişehir halkıyla birlikte kutlamaktan gurur duyduklarını belirtti. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Kurt, “100 yılda bir yaşayacağımız bir olayı gerçekleştiriyoruz. Biz 15 gün önceden kutlamaya başlayacaktık, ama ne yazık ki faşist, emperyalist bir saldırıyla Filistin’e hucüm edenlerin matemi yası bizi biraz öteledi. Onun için öncelikle kahrolsun Faşizm ve emperyalizm diyorum. Biz Cumhuriyeti ikinci yüz yılında da aynı birinci yüz yıldaki kadar seveceğiz. Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için her türlü mücadeleyi yapacağız. Hiç kimse Cumhuriyetimizin niteliğini değiştirmeye cesaret etmesin, karşısında bizi bulur. Biz halkız, hiç bir etkiden ve baskıdan yılmayız, korkmayız. Her ne kadar 14 ve 28 Mayıs’ta bir kaza olduysa da biz direneceğiz. Demokratik, laik, sosyal, hukuk devletini sonsuza kadar yaşatacağız. Var olsun Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Cumhuriyet” dedi.


Konser, sanatseverlerin ve müzik tutkunlarının bir araya geldiği unutulmaz bir geceye dönüşerek Cumhuriyet Bayramı coşkusunu zirveye taşıdı. Eskişehirliler, Niyazi Koyuncu ve Oğuz Aksaç’ın eşsiz performanslarıyla unutulmaz bir gece yaşamanın keyfini çıkardılar. Odunpazarı Belediyesi’nin bu özel etkinliği, Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne yakışır bir şekilde coşkuyla kutlandı. Bu unutulmaz gece, Eskişehir’in kültürel ve sanatsal zenginliklerini bir araya getirerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümüne vurgu yaptı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024