×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı'ndan 26 Futbolcu Transfer Oldu !

Odunpazarı Spor Kulübünde forma giyen 26 futbolcu, Global Spor Kulübüne transfer oldu.

Spor Yaşam 31/08/2023 14:07 31/08/2023 14:07

A- A+

Odunpazarı Spor Kulübünde forma giyen 26 futbolcu, Global Spor Kulübüne transfer oldu. 

Odunpazarı Spor Kulübünde forma giyen 26 sporcu, Global Spor Kulübüne transfer oldu. Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Odunpazarı Spor Kulübü Başkanı Evren Olcay, Global Spor Kulübü Yöneticilerinden Mustafa Yıldızbaş, TÜBİTAK 1501 Projesi koordinatörü Umut Şentürk, Odunpazarı Spor Kulübü yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı. 

Gerçekleştirilen bu transfer ile Odunpazarı Spor Kulübünden Global Spor Kulübüne transfer olan sporcular, Avrupa Birliği (AB) destekli “ Yeni Nesil Eğitim” başlıklı TÜBİTAK 1501 Projesi kapsamında eğitim alacak. Proje kapsamında yüksek teknolojik cihazlar ile futbolcuların gelişimi sağlanacak. 

YÜKSEK TEKNOLOJİYİ KULLANARAK GELİŞİMLERİNİ SAĞLAYACAKLAR

İmza töreninde konuşan Evren Olcay, Odunpazarı Spor Kulübü olarak mutlu bir güne daha imza attıklarını belirtti. Gerçekleştirilen transferin hayırlı olmasını dileyen Olcay, “4 yıl önce kulüp bünyesine kazandırdığımız 2006-2007 ve 2008 doğumlu sporcularımızla yapmış olduğumuz değerli çalışmaların ardından kazanmış olduğumuz şampiyonluklar, turnuvalardaki başarılar ve daha önce yapmış olduğumuz birçok transfer sonrasında bugün de Avrupa Birliği destekli TÜBİTAK 1501 projesi kapsamında Global Spor Kulübü ile yeni bir yola giriyoruz. Sporcu kardeşlerimiz bundan sonra daha akademik ve yüksek teknolojiyi kullanarak gelişimlerini sağlayacaklar. Umarım, onları çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Bugüne kadar sporcu kardeşlerimizi başarıdan başarıya ulaştıran antrenörlerimize, çocuklarımızın her fırsatta arkasında olan, kar kış demeden onları antrenmanlara taşıyan velilerimize; bu tabiî ki uzun bir yol, bu uzun yolda gayretle çalışan sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Odunpazarı Spor Kulübü, alt yapı hamlelerine devam edecek. Tıpkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yeni yaş grupları ile yeni takımlar oluşturarak, daha iyi yerlerde olacağız” dedi. 

Genç futbolculara bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı Odunpazarı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür eden Global Spor Kulübü Yöneticilerinden Mustafa Yıldızbaş, “Bu proje kapsamında bizde bir sonraki süreçte hem daha iyi bir eğitim vererek hem de TÜBİTAK’ın bize sağladığı imkânlar doğrultusunda bir yere varıp, Eskişehir’in spor camiasına bir adım atıyoruz” diye konuştu. 

YENİ NESİL BİR EĞİTİM PLATFORMU!

TÜBİTAK 1501 Projesi koordinatörü Umut Şentürk ise proje ile ilgili bilgi verdi. Şentürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Çocuklarımızın eğitimine bugüne kadar katkı sağlayan tüm hocalarımıza, özellikle de Odunpazarıspor’un hocalarına ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yeni nesil bir eğitim platformu. Burada çocuklar kimsenin görmediği, bugüne kadar dünyada yapılmamış bir eğitime tabi tutulacaklar. Umarız bunu da başarı ile bitirip, bu çocukları futbol camiasına kazandırırız.”  

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024