×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı oyuncak kütüphanelerini deprem mağduru çocuklara açtı

Odunpazarı Belediyesi, belediye bünyesinde bulunan 6 oyuncak kütüphanesini Eskişehir’deki deprem mağduru ailelerin çocuklarının kullanımına açtı.

Kültür Sanat Yaşam Sağlık Eğitim 22/02/2023 15:06 22/02/2023 15:06

A- A+

Odunpazarı Belediyesi, oyuncak kütüphanelerinin kapısını Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Odunpazarı’na gelen deprem mağduru çocuklara açtı.
Odunpazarı Belediyesi, belediye bünyesinde bulunan 6 oyuncak kütüphanesini Eskişehir’deki deprem mağduru ailelerin çocuklarının kullanımına açtı.

Depremzede çocuklar, Zeytindalı Oyuncak Kütüphanesi, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Oyuncak Kütüphanesi, Kadir Akkaş Halk Merkezi Oyuncak Kütüphanesi, Erdal İnönü Oyuncak Kütüphanesi, Hilal Bingöl Oyuncak Kütüphanesi ve Hacı Zeynep Eldem Oyuncak Kütüphanesinde kendi yaşıtları ile bir araya gelebilecek.

Yaşıtları ile bir araya gelerek oyunlar oynayan çocukların, depremden kaynaklı olarak yaşadıkları olumsuz duyguların etkilerinin azaltılması hedefleniyor.
Çocukların her zaman öncelikleri olduğunu belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehir’e gelen depremzede ailelerin çocuklarına oyuncak kütüphanelerimizi açtık. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz eşliğinde yaşıtları ile bir araya gelecek, oyunlar oynayacak” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024