×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Prof. Dr. Emine Nur Günay’dan Ramazan Mesajı

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Ramazan mesajı yayınladı.

Siyaset 22/03/2023 16:29 22/03/2023 16:29

A- A+

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Ramazan mesajı yayınladı.

 

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Ramazan mesajı yayınladı. Yaşanan doğal felaketler ile Ramazan Ayı’nı buruk karşılandığını ifade eden Günay “Deprem bölgesindeki kardeşlerimizi unutmadan, tek yürek olarak bu kutlu Ayı’n rahmet, mağfiret, bereketini paylaşacağımıza inanıyorum.” Dedi.

 

 

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte mesaj yayınlayarak Eskişehir halkının mübarek ayını kutladı. Günay yayınladığı mesajda “Heyecanla beklediğimiz Ramazan Ayı’nı bu yıl doğal felaketler nedeni ile içimiz buruk karşılıyoruz. Rahmeti ve bereketi bol olan Ramazan Ayı’nda paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın doruk yapacağına, tasaların sevince, hüzünlerin ise neşeye dönüşeceğine, birlik ve beraberliğin yaşanacağına inanıyorum. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizi unutmadan, tek yürek olarak bu kutlu Ayı’n rahmet, mağfiret, bereketini paylaşacağımıza inanıyorum.

 

Bu inanç ve duygularla Ramazan Ayı’nın milletimiz, ülkemiz, bütün İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını, insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allahtan niyaz eder, tüm hemşehrilerimin bu mübarek ayını kutlarım.” İfadelerine yer verdi.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024