×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sempozyum Açılışında Konser !

İlk konser programında Anadolu Rock Müziği Sanatçısı Göksel Doğançay, Eskişehirlilere bir akşam yaşattı.

Kültür Sanat Yaşam 05/09/2023 14:14 05/09/2023 14:15

A- A+

İlk konser programında Anadolu Rock Müziği Sanatçısı Göksel Doğançay, Eskişehirlilere bir akşam yaşattı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, her zaman olduğu gibi bu yıl da Eskişehirlilere müzik ziyafeti sunuyor.

Açılış töreni ile birlikte etkinliğin ilk konserinde Anadolu Rock Müziği Sanatçısı Göksel Doğançay, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda Eskişehirli müzikseverler ile buluştu. Konser programında Doğançay, Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray, Dadaloğlu, Karacaoğlan, Aşık Veysel ve Pir Sultan’dan birçok eseri seslendirerek katılımcıların beğenisini kazandı.

Konserde sahneye çıkan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Ataç, “2003 yılında sevgili Cem Karaca Yazılıkaya’da muhteşem bir konser vermişti. Bugün de bu anmayı Göksel ile yerine getiriyoruz. Eskişehir’imize hoş geldiniz” dedi.

Başkan Ataç da konser boyunca seslendirilen şarkılara ve marşlara eşlik etti.

Konserler devam edecek

Sempozyum kapsamında 5 Eylül Salı günü saat 19.00’da Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, 20.00’de 7 Sanat Dans ve Bale,  8 Eylül’de Volkan İmançer, 9 Eylül’de Mithat Körler, 10 Eylül’de Cafer-Derya Nazlıbaş, 13 Eylül’de Gece Tarifesi ve 17 Eylül’de Ali Altay Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda Eskişehirliler ile buluşacak.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de tüm Eskişehir sakinlerini sempozyum etkinlikleri ve konser programlarına davet etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024