×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Tepebaşı'nda "Yeşil Düş" Empatisi !

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Yeşil Düş’ adlı müzikli hikaye anlatımı etkinliğinde çocuklar, sahnelenen oyun ile hem eğlendi hem de öğrendi.

Spor Kültür Sanat Yaşam 02/09/2023 12:29 02/09/2023 12:31

A- A+

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Yeşil Düş’ adlı müzikli hikaye anlatımı etkinliğinde çocuklar, sahnelenen oyun ile hem eğlendi hem de öğrendi.

Sahneye çıkma hayalini bu yıl ikinci kez gerçekleştiren 16 yaşındaki Ezgi Yıldız, kendi hayatından yola çıkarak izleyicilere empati kurmanın önemine dikkat çekti.

Tepebaşı Belediyesi, kent genelindeki çocuk merkezlerinde gerçekleştirdiği faaliyetler ile Eskişehirli çocukların gelişimine katkı sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi'nde hazırlanan ‘Yeşil Düş’ adlı müzikli hikaye anlatısı çocuklarla buluştu. 1 Eylül Dünya Barış Gününe özel olarak düzenlenen etkinlikte, ayrımcılığın son bulması, gezegenle, doğayla, insanla ve kendimizle barış içinde yaşamanın kaynağı olarak empati ve farkındalık temaları işlendi.

Sahneye çıkma hayalini bu yıl ikinci kez gerçekleştiren ve kas hastalığı ile mücadele eden 16 yaşındaki Ezgi Yıldız, kendi hayatından yola çıkarak katılımcılara, toplumda ayrımcılığa karşı empatiye ne kadar ihtiyaç duyulduğunun mesajını verdi.  

Oyun kurgusunda etkin rol alan Yıldız’a eğitmenler Ekin Yalçınkaya ve Gül Çandır Seç da metin yazımında destek oldu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024