×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Tepebaşı'ndan Temiz Enerji Eğitim Kampı !

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek Temiz Enerji Eğitim Kampı, 16-17 Eylül tarihlerinde Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda gerçekleşecek.

Yaşam Eğitim Yeşil 07/09/2023 13:27 07/09/2023 13:28

A- A+

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek Temiz Enerji Eğitim Kampı, 16-17 Eylül tarihlerinde Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda gerçekleşecek.

Tepebaşı Belediyesi, kent halkı için sağlıklı ve eğitici faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi yürütücülüğünde Tepebaşı Sürdürülebilirlik Merkezi, Bilecik Belediyesi, ESESKAMP’ın paydaş olduğu ve küresel amaçlardan 7.’si olan Erişilebilir ve Temiz Enerjinin önemine dikkat çekmek ve Avrupa Hareketlilik Haftası’nın 2023’ün yıllık teması olan enerji tasarrufu ile ilgili bilinç oluşturmak amacıyla eğitim kampı düzenlenecek. Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda düzenlenecek kamp 16-17 Eylül tarihlerinde olacak ve kontenjan sınırlı olacak.

Etkinlikte, katılımcılar doğayı anlama, çevreye duyarlı turizm tercihleri yapma ve enerji tasarrufu sağlayan yöntemleri kullanma ve bu hedeflere ulaşmada etkili stratejileri kullanmayı tecrübe edecek.  Katılımcılara ayrıca Tepebaşı Belediyesi’nin temiz enerjiye yönelik hayata geçirdiği projeler de anlatılacak.

İki gün sürecek olan kampta temiz enerji eğitiminin yanında rekreaktif etkinlikler, zumba, yoga, hiking-fotosafari gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, duyuru görselinde yer alan QR kodu ve https://tinyurl.com/iklmtekmp web adresini kullanabilecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024