×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

ÜRETİCİLER İÇİN EĞİTİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tepebaşı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, üreticilere yönelik gerçekleştirdiği eğitim çalışmalarına devam ediyor

Siyaset 31/10/2022 15:29 31/10/2022 15:29

A- A+

Tepebaşı Belediyesi tarafından üreticilere yönelik düzenlenen meyve bahçesi tesisi ve budama konulu eğitimler devam ediyor. Eğitim için başvurular 25 Kasım tarihine kadar devam edecek. 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü uzman eğitmenleri tarafından ücretsiz olarak meyve bahçesi tesisi ve budama konulu eğitimler devam ediyor. Eğitimlerde; meyvecilikte fidan seçimi, meyve bahçesi ve üzüm bağı tesisi, budamada kullanılan araçlar ve dezenfeksiyonu, budama teknikleri, modern bahçecilikte telli terbiye sistemleri, sulama, bitki besleme, bölgemizde görülen bazı hastalık ve zararlılar ile mücadele konuları işleniyor. Eğitim kapsamında örnek bahçe gezisi ve budama uygulaması da yapılıyor.

Başvuruların 25 Kasım tarihine kadar süreceği eğitime katılmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 – 3218 numaralı telefondan Tepebaşı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerine ulaşabiliyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024