×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Vatan Partisi İl Başkanı Furkan Kaplan'dan 30 Ağustos’un 100. Yılı mesajı:

Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Furkan Kaplan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılında kutlama mesajı yayımladı.

Siyaset 29/08/2022 18:28 29/08/2022 18:28

A- A+

Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Furkan Kaplan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılında kutlama mesajı yayımladı. Kaplan şunları söyledi:
“30 Ağustos, yenilmez denilen ülkeleri yendiğimiz, yedi düvelin sırtını yere çaldığımız gündür. Yalnızca Türk milletinin değil, mazlum Doğu milletlerinin, emperyalist Batı’ya karşı büyük zaferidir. Türk milletinin bu büyük zaferinden sonra Libya’dan Çin’e, Hindistan’dan Venezuela’ya tüm mazlumlar emperyalizme savaş açmış ve bağımsızlığını ilan etmiştir.
Milletimize bir gerçeği açıkça ilan ediyoruz: Bugün yeni 30 Ağustosların, yeni 19 Mayısları arifesindeyiz. Amerika ve güdümündeki ülkeler Türkiye’yi kuşatıyor. Yunanistan’ı askeri üsse çevirdiler. Mavi Vatan’ımızda Türkiye’ye karşı tatbikatlar yapıyorlar. Suriye’nin kuzeyindeki PKK’ya on binlerce tır silah veriyorlar. Bunların hepsi Türkiye’ye karşı yapılan hazırlıklardır. Kadim Türk milleti, 100 yıl öncekinden daha güçlü ve daha tecrübelidir. Amerika’nın yaptırımlarından da tehditlerinden de namlularından da korkmuyoruz.
Milletimizi yeni zaferlere hazır olsun. Zafer Bayramımızın 100. Yılı kutlu olsun!”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024