×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yapay Plaj Sezonu 11 Eylül'de Kapanıyor !

Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği plaj, hafta sonu bu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

Yaşam 07/09/2023 15:24 07/09/2023 15:25

A- A+

Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği plaj, hafta sonu bu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

Kent halkı ile şehir dışından gelen turistlerin büyük beğenisini toplayan ve binlerce turist ağırlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yapay plajı, bu yaz döneminde de ilgi odağı oldu. Türkiye’de, denizi olmayan ancak yapay plajı ile ilk ve en güzel örnek olan Eskişehir’de vatandaşlar, bunaltıcı havaların tadını 22 Haziran itibariyle Kentpark’ta çıkarmaya başlamıştı.

Eskişehirlilerin yanı sıra bölge illeri, yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çeken 350 metre uzunluğunda ve olimpik havuzları da bulunan yapay plaj, 11 Eylül Pazartesi itibariyle sezonu kapatacak. 2023 yaz sezonunda yüksek sıcak hava dalgası ile birlikte plaja olan ilgi katlanırken, tesis önünde zaman zaman kuyruklar oluştu. Sezonda 33 binden fazla misafir ağırlayan tesiste deniz tadında bir yaz dönemi yaşandı. Plaj voleybolunun da büyük ilgi gördüğü tesis bu hafta sonu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

 

Plajın bu yaz döneminde de büyük ilgi gördüğünü belirten yetkililer, “Misafirlerimizle sezonu bu hafta sonu birlikte kapatacağız. Tesisimize büyük ilgi gösteren misafirlerimize şimdiden çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024