×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yaz Spor Okulları Sona Erdi!

Odunpazarı Belediyesi’nde, 2023 Yaz Spor Okulu çalışmaları sona erdi.

Spor Kültür Sanat 24/08/2023 14:19 24/08/2023 14:19

A- A+

Odunpazarı Belediyesi’nde, 2023 Yaz Spor Okulu çalışmaları sona erdi.

Her sene açtığı yaz okullarıyla yüzlerce öğrenciye spor yapma imkânı tanıyan Odunpazarı Belediyesi’nde, 2023 Yaz Spor Okulu çalışmaları sona erdi. 7 farklı branşta gerçekleştirilen Odunpazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış töreninde öğrencilerle bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Herkes önce derslerine iyi çalışacak. Başarılı öğrenciler olarak sınıfınızı geçeceksiniz, seneye tekrar yaz spor okuluna bekliyoruz” dedi. 
 
Basketbol, Futbol, Voleybol, Tenis, Atletizm, Cimnastik ve Taekwondo branşlarında faaliyet gösteren Odunpazarı Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açtığı ‘Yaz Spor Okulları’ ile öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmesini sağladı. Yaklaşık 1000 öğrencinin eğitim gördüğü Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle sona erdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaz spor okulları kapanış törenleri kapsamında Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Veliler ve Spor Yaz Okulu öğrencilerinin katıldığı sertifika töreninde, öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Tören, Odunpazarı Belediye Tiyatrosunun çocuk oyunu Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni’nin sahnelenmesi ile başladı. Yaz Spor Okulu öğrencilerine özel sahnelenen oyunda, çocuklar hem güneş sistemindeki gezegenleri tanıdı hem de uzaylı kuklalarla keyifli bir yolculuğa çıktı. 

“HER AY 1 HİKAYE KİTABI OKUMUŞ OLMAK ŞARTI İLE YİNE BEKLİYORUZ”

Tiyatro oyunun sona ermesi ile sertifika törenine geçildi. Törende konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2 buçuk aylık çalışma döneminin sona erdiğini söyledi. Eğitim öğretim döneminin başlamasına çok az zaman kaldığını ifade eden Başkan Kurt, “Herkes önce derslerine iyi çalışacak. Başarılı öğrenciler olarak sınıfınızı geçeceksiniz, seneye tekrar yaz spor okuluna bekliyoruz. Yaz Spor Okulu süresince sizlere rehberlik eden antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. Bize güvenip, çocukları teslim eden velilerimize teşekkür ediyorum. Umarım çocuklarınızın 2 buçuk ayda katettikleri gelişmeyi fark etmişsinizdir. Biz hem eğitimi hem bilimi hem de sporu bir arada yapalım istiyoruz. O nedenle bir tiyatro gösteri ile sezonu kapatıyoruz. Size, önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum, ama Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur”, sporu ihmal etmeyin. 

Önümüzdeki sezonda sizleri biraz daha büyümüş olarak ve kışın her ay 1 hikâye kitabı okumuş olmak şartı ile yine bekliyoruz” dedi. Başkan Kurt’un konuşmasının ardından sertifika törenine geçildi. Çocuklara sertifikalarını veren Başkan Kurt, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024