×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Soner GÜNCAN

İyi Parti Yersiz ve Yurtsuz...


2023-12-21 13:04:00

İyi Partililerin Yağma ve talandan uzak, şahsiyetlerine zarar vermeden karşılanacakları tek yer Mhp' dir.

İyi Parti milletin gönlü olan Cumhur İttifakına komşu olup güvenli bir alanda siyasi hayatına devam etmektense, metruk binalarda kalmayı tercih etmiştir. Bugün ise, Chp ve Hdp nin tahsis ettigi bu metruk yerleşim alanı yine Chp' li belediyeler tarafından önce yağmalanıp sonrasında ise istimlak edilmektedir.
Temsil etmek istediği Büyük Türk Milletini, kendi yerleştiği güvensiz ortamda ağırlamaya kalkan İp; bugün geldiği noktada adeta moloz yığınına dönmüş, enkazın altında kalmıştır.

Oysa MHP lideri sayın Devlet Bahçeli;

01 Ağustos 2019 tarihinde İyi Parti Kongresi öncesinde " Buluşma yerimiz zillet değil millettir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. İYİ Parti’nin Olağanüstü Kurultay’ında MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır." çağrısı yapmış, bu çağrı karşılıksız kalmıştı. Bundan tam bir yıl sonra; 5 Ağustos 2020 de ise çağrısını yenilemiş "İyi parti; Chp ve Hdp den ayrıştığını söyleyerek" zillete düşmektense, evine dönmesi isabetli bir karar olacaktır" demişti. Bu davet aynı zamanda İp' inizi çekmek üzereler, gelin ipsiz sapsız ortamlarda kendinizi rezil rüsva etmeyin çağrısı idi. Davet yine karşılıksız kaldı hatta başlarına gelecek felaketleri anlayamadan alaycı bir tavırla red edildi.
Ve 19 Eylül 2023 tarihinde Devlet Bey yaptığı açıklamada İp'nin nihayi sonucunu Büyük Türk Milleti ile şu sözleriyle paylaştı.Sayın Bahçeli, "Mahallede komşuya verilecek ev olmadığı anlaşılmıştır" diyerek akıbetini açıkladı İp'nin.
Şimdi gelinen noktada önce Chp tarafından yağmalanan bu güvensiz zemin üzerine kurulu metruk bina, sonra yine Chp' li belediyeler tarafından yerel seçimler öncesi istimlak edilmiştir.

İyi partililerin toplanma alanları bellidir.

Vatanını, milletini seven Türk Milliyetçilerinin toplanma alanı Milliyetçi Hareket Partisi'dir.
Yağma ve talandan uzak, şahsiyetlerine zarar vermeden karşılanacakları tek yer Mhp' dir.

YORUM YAPIN

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Üye girişi yapmak için Tıklayın

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024