×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Harun Özdemir

Eskişehir'de Yerel Seçim Bence yok !


2023-09-30 12:43:00

Eskişehir'de Öyle bir hava var ki Seçimler ertelenecekmiş 2024 Mart'ta Seçim olmayacakmış Rüzgarları esiyor..


Eskişehir Ak Parti Teşkilatı Şehirdeki İktidarı İyi Parti'ye Kaptırmış olmalı ki Şehrin basın sözcülüğünü Nebi Hatipoğlu sahiplenmiş durumda Yılmaz Büyükerşen ve Yerel sorunlarla tek başına mücadele vermeyi sürdürüyor..

Yerel yöneticileri eleştirici ve değişim olması gerektiği söylemleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Öte yandan Eskişehir Ak Parti teşkilatı O kadar vahim bir hal aldı ki Sanırsın kayyum atanmasını bekleyen şirket gibi ..
Kimse ne olacağını yolun nereye gideceğini kestiremiyor oysa Karşılarında Unu Elemiş eleği asmış 86 Yaşın'da Büyükşehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen var ..

 

Aslında iki büyük ilçele'de ise farklı bir durum söz konusu değil ..


Tepebaşı belediye başkanı Ahmet Ataç 77 yaşında Araların'da En geç Belediye Başkanı Odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt 65 yaşında olması ona İpi göğüsletmiş gözüktürsede değişim ilk onunla başlayacak gibi gözüküyor
Yerelde bu yorgun isimler Hizmet konusunda yıllardır vatandaşı oyalayan ve Dertleri Hizmet etmemek üzerine kurulmuş 3 Yaşlı Belediye başkanını Ak Parti bu gidişle yine Emekli edemiyecek !

Aslında baktığınızda EYT ile Emeklilik yaşı 42'lere kadar düşsede bu yaşlı kadrolarla baş edebilecek Genç Dinamik Şehre heyecan katacak kadrolar ve isimler ön plana çıkamıyor çıkartmıyorlar engellenmeye devam ediliyor..
Ak parti bu gibişle Reklam panolarında Genç Dinamik bu şehrin yükünü sırtlanıcak isimler aranıyor ilanı verirse hiçte şaşırtmaz ..

Ak parti Eskişehir yerelinde bu gidişle değişim gösteremiyecek ve sonuç yine karanlık gözüküyor Aslında bütünlük sağlansa tek gayenin Şehrin sorunlarının çözüm noktasında buluşulsa O senin adayın bu benim adayım bu grup senin bu grup benim derdinden kurtulsalar belki bir şansı bulunuyor.. 

 

Acilen bir Dönüşüm Değişim Şart


Egoist çıkar peşinde koşan insan gruplarından kurtulması ve hedefine kitlenmediği sürece
2024 Martta Seçim hüsran sonuçlanacak ...

YORUM YAPIN

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Üye girişi yapmak için Tıklayın

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024