×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Anadolu Üniversitesi ile İŞKUR Arasında İşbirliği Protokolü!

Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Arasında İşkur Kampüs Hizmetlerine dair işbirliği protokolü imzalandı.

Spor Yaşam Eğitim 07/10/2023 10:50 07/10/2023 10:50

A- A+

Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Arasında İşkur Kampüs Hizmetlerine dair işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imza töreni, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadir Akyüz arasında düzenlendi.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE İŞKUR KAMPÜSLERİ 

Üniversite bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüs hizmeti, İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları aracılığıyla öğrencilerin işgücü piyasasına dahil edilmesini hedefliyor.  Kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmak; öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması planlanıyor. Aynı zamanda teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan İşbaşı Eğitim Programı gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmelerine yardımcı olmak, işbirliği protokolünün başlıca amaçları arasında yer alıyor.

Protokol doğrultusunda İş ve Meslek danışmanlarının, programdan faydalanmak isteyen öğrencilerin bilgilerini derleyerek hizmetlerden faydalanmak isteyenlerin işverenlerle bir araya gelmesi noktasında çalışma içerisinde olması da hedefleniyor.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024