×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

MHP Tepebaşı Oda Ziyaretlerine Başladı!

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı oda ziyaretlerine başladı.

Yaşam Siyaset 07/10/2023 12:07 07/10/2023 13:05

A- A+

Soner Güncan/ Eskişehir 

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Teşkilatı göreve geldikleri ilk günden beri insan merkezli çalışmalarına devam ediyor. Toplumum her kesimi ile buluşan Mhp' liler gün geçmiyor ki yeni bir çalışma başlatmış olmasın. Bir yandan mahallelerde sıkça bir araya gelen MHP'liler bir yandan da kurum, kuruluş, stk, oda ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Önceki gün Yunus Emre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi Başkanı Uğur Can'ı ziyaret eden MHP Tepebaşı Teşkilatı oda ziyaretlerine devam edecek.
Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe başkan vekili Ahmet Biricik önderlik ederken, Stk ve Odalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Suat Ziyalı, sosyal faaliyetlerden sorumlu İlçe başkan yardımcısı Eftal Gülerman ve yöneticiler de hazır bulundu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024