×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Aydoğmuş’tan Yeni Saraykent Kaymakamına Ziyaret !

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, yeni atanan Saraykent Kaymakamı Osman Kurt’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yaşam Siyaset 06/10/2023 14:23 06/10/2023 14:23

A- A+

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, yeni atanan Saraykent Kaymakamı Osman Kurt’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Aydoğmuş,

“Yozgat illerimiz arasında önemli bir yere sahip. Saraykent ilçemize her zaman mütevazı, çalışkan ve başarılı kaymakamlar atanmıştı. Görev yapan bütün kaymakamlarımız Saraykent ilçemize büyük değerler katmıştır. İnanıyorum ki yeni atanan Kaymakam Osman Kurt Bey de devletin kapısını milletimize açık tutacak ve aynı mütevazılıkla başarılı çalışmalar yapacaktır. Devletin ve milletin hakkını sonuna kadar koruyacaktır.” ifadelerinde bulundu.

“Sayın Kaymakamımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024