×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

MHP'den Alpu Çıkartması !

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Candemir; Alpu ilçesini ziyaret etti.

Yaşam Siyaset Bölgesel 06/10/2023 13:35 06/10/2023 13:46

A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Candemir; Alpu ilçesini ziyaret etti.

Soner Güncan / Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Mhp Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Duman, Mhp Odunpazarı İlçe Başkanı Okan Ekşi ve yöneticileri Alpu ilçesine ziyarette bulundu. Kalabalık bir topluluğun karşıladığı heyet, yeni seçilen Mhp Alpu İlçe başkanı Ahmet Kavak'ın ev sahipliğinde vatandaşlarla buluştu.

Alpu' nun daha öncesinde 1999 yerel seçimlerinde Mhp tarafından kazanıldığını belirten Candemir;

"O ekip tekrar bir araya geldi, ilçenin sevilen insanları şu an Mhp'nin çalışmalarına katkı sağlıyor, İlçe halkı şu anki belediye faaliyetlerinden belli ki memnun değil, köy köy gezeceksiniz, bizler de size destek olacağız, gerekirse her gün Alpu' ya geliriz sizlerle beraber çalışmalara katılırız, Alpu' da Milliyetçi Hareket Partisi' ni tekrar kazandıracağız. Ve kazanan yine Alpu olacak, Alpu'yu bu seçimlerde istiyoruz, kararlıyız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Alpu'da Milliyetçi Hareket Partisi'nde Belediye Başkanı aday adayı olmak isteyenlerin de MHP ile görüş alışverişinde olduğu gelen kulis bilgileri arasında.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024