×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Işık, Geziden Dönen Vatandaşları Karşıladı!

Başkan Işık, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden Kütahya'lıları şehre dönüşte karşıladı.

Spor Kültür Sanat Yaşam 04/10/2023 13:37 04/10/2023 13:38

A- A+

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, Kütahya Belediyesi'nin organizasyonuyla “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden Kütahyalı'ları şehre dönüşte karşıladı.

Sosyal Belediyecilik faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa gezilerine devam ediyor. Mahallelere özel çekilişlerle geziye katılmaya hak kazanan Kütahya'lılar Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, 'Panorama 1326 Bursa' Fetih Müzesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Tophane, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi ve Koza Han gibi birçok tarihi ve kültürel yeri gezmenin tadına vardılar. 

Gezi dönüşünde Kütahya'lıları Belediye Hizmet Binası önünde karşılayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, vatandaşlar çin bu ve bunun gibi etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.  Geziye katılan vatandaşar, anlamlı organizasyon için Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürler ettiler. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024