×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Bu Ürünü Sofranızdan Eksik Etmeyin !

Doğal antibiyotik olan bu ürünü sofralarınızda mutlaka kullanın.

Spor Kültür Sanat Yaşam Sağlık 12/08/2023 20:56 12/08/2023 20:57

A- A+

Doğal antibiyotik olan bu ürünü sofralarınızda mutlaka kullanın.

Mutfak dolaplarındaki birkaç basit içerik bir araya geldiğinde, adeta şifa kaynağına dönüşebilecek güce sahip hale gelebilir. Bunun için önemli olan; hangi besinin nasıl tüketilmesine dair bilgiye sahip olmaktır.
Sarımsak, bakterilere karşı etkili olan ve mantar enfeksiyonlarının önüne geçen güçlü antibakteriyel özellikleri bulunan en etkili doğal antibiyotikler arasındadır.
Elde edilen kanıtlar, sarımsaktaki allium bileşiğinin hem gram-pozitif hem de gram-negatif bakterileri öldürdüğünü ve ishale neden olan bağırsak enfeksiyonlarını tedavi etmede etkili olduğunu kanıtladı. Doktorlar, çeşitli enfeksiyonlarla savaşmak için günde iki diş sarımsak yemeyi öneriyor.
Sarımsağı tüketmek güvenlidir ancak aşırı kullanımı iç kanamaya sebep olabilir. Günde yaklaşık iki diş sarımsak alın veya zeytinyağında ıslatın ve sonra alın.
Kan sulandırıcı ilaç kullanan kişiler sarımsak yemeden önce doktorlarından tavsiye almalıdır.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024