×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gezici Kütüphane Yollarda!

Gezici Kütüphane ve Eğlence Aracı, kırsal mahalle sakini çocuklar tarafından çok sevildi.

Kültür Sanat Yaşam Eğitim 13/08/2023 15:17 13/08/2023 17:01

A- A+

Gezici Kütüphane ve Eğlence Aracı, kırsal mahalle sakini çocuklar tarafından çok sevildi.
Tepebaşı Belediyesi’nin, kırsal mahalledeki çocukların yaz tatilini verimli geçirebilmeleri için hazırladığı Gezici Kütüphane ve Eğlence Aracı, kırsal mahalle sakini çocuklar tarafından çok sevildi. Tepebaşı Belediyesi, çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklerle içi içe olmaları için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Yıl boyunca çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Tepebaşı Belediyesi, yaz tatilinde de çocukları Gezici Kütüphane ve Eğlence Aracı ile buluşturuyor. Özellikle kırsal mahalledeki çocukların eğlenerek öğrenmeleri ve yaz tatilini verimli geçirebilmeleri için hazırlanan araç hizmet vermeye devam ediyor. Her yaş grubuna uygun kitapların bulunduğu araçta aynı zamanda eğitici ve öğretici oyunların yer aldığı tablet de çocukların kullanımına sunuluyor. Çocuklar çok memnun Her gün farklı kırsal mahallelerde uzman eğitmenler eşliğinde çocuklara çeşitli etkinlikler yaptırılarak yaz tatilini verimli geçirmeleri sağlanıyor. Son olarak Gökçedere, Hasanbey, Muttalip, Yeni Akçayır ve Çukurhisar mahallelerine giden araç, çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kütüphaneden aldıkları kitapları okuyan çocuklar, açık havada da film izlemenin keyfini de çıkarttı. Ayrıca etkinlikte Tepebaşı Belediyesi Rekreasyon Ekibi de çocukların motor ve zihin gelişimine katkı sağlayacak oyunlar oynattı.
Çocuklar, etkinlikleri çok beğendiklerini ve eğlendiklerini, kitap okumaktan, çeşitli etkinliklere katılmaktan mutlu olduklarını belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024