×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Çifteler ve Günyüzü İlçelerine Ziyaret !

İl Sağlık Müdürü Bilge ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ozkurt; Çifteler ve Günyüzü ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundular.

Yaşam Sağlık 14/09/2023 15:39 14/09/2023 15:41

A- A+

İl Sağlık Müdürü Bilge ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ozkurt; Çifteler ve Günyüzü ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundular.

Öncelikle Çifteler Devlet Hastanesini ziyaret eden Prof. Dr. Uğur Bilge, başhekim Uzm. Dr. Yahya Kemal Balibaşa ve hastane müdürü Gürdal Kandır`ile görüşerek bilgiler aldı.

Hastane başhekimlerinden ve hastane müdürlerinden bilgiler alan Bilge; Daha sora hastanedeki acil servisi ve poliklinikleri ziyaret ederek karşılaşmış olduğu hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek hastaların istek ve taleplerini alarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Çifteler Devlet Hastanesinde çalışan tüm sağlık personelleriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini alıp, istişarede bulundular.

Prof. Dr. Uğur Bilge ve Dr. Erdinç Ozkurt; çeşitli programlara katılmak üzere Günyüzü İlçesini ziyaret eden Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un ziyaretlerine katıldıktan sonra Günyüzü ilçesinde bulunan sağlık kuruluşlarını ve Günyüzü İlçe Devlet Hastanesini de ziyaret etti. Hastane Başhekimi Dr.Uğurcan Canbay ve hastane müdürü Mehmet Ali Doğrugöl ile görüşerek bilgiler alan Bilge; hastane acil servisinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra Prof. Dr. Uğur Bilge ve Dr. Erdinç Ozkurt; Belediye Başkanı Menderes Durgut'a nezaket ziyaretinde bulundular.         

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024