×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Elektrikli Otobüsler İçin Zafertepe'ye Hızlı Şarj İstasyonu Çalışmaları Devam Ediyor!

Belediye Başkanı Işık, devam eden hızlı şarj istasyonu çalışmalarını ziyaret etti.

Spor Yaşam 03/10/2023 16:44 03/10/2023 16:44

A- A+

 

Belediye Başkanı Alim Işık, devam eden hızlı şarj istasyonu çalışmalarını ziyaret etti. 

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi ile ASELSAN arasında yapılan protokol kapsamında Kütahya'da hizmet vermeye başlayacak elektrikli otobüs sisteminin hızlı şarj istasyonlarının kurulumu için Zafertepe Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi.

Türkiye’de Samsun’dan sonra Kütahya'da faaliyete geçmeye hazırlanan hızlı şarj özelliğine sahip elektrikli otobüs sistemi için Zafertepe ve Yoncalı Mahallelerinde hızlı şarj istasyonlarının kurulumu devam ediyor. Zafertepe Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çok yakın bir zamanda şehrin bu hizmeti kullanmaya başlayacağını ifade ederek elektrikli otobüslerin tasarruflu ve konforlu sistemle mevcut toplu taşıma sistemine destek olacağını belirtti.

Elektrikli otobüslerin çevre temizliğine de büyük katkı sağlayacağını ifade eden  Başkan Işık, ilk etapta 5 elektrikli otobüsle hemşehril bu hizmetten yararlanacağını ifade etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024