×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yeni Akademik Senenin İlk Menüsü Öğrencilerden!

Öğrenci dostu fiyatlarla 3 öğün, besleyici menüler sunan Anadolu Üniversitesi'nde ilk menüyü öğrenciler belirledi.

Spor Yaşam Eğitim 03/10/2023 16:17 03/10/2023 16:17

A- A+

Öğrenci dostu fiyatlarla üç öğün, besleyici menüler sunan Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetlerinde öğrencilerini memnun edecek bir uygulamayı daha geçtiğimiz yıl hayata geçirmişti.

Bu çerçevede yeni akademik yılın başlangıcı için sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen “Menüyü Sen Belirle” anketi ile akademik yılın ilk öğle yemeği menüsü yine öğrencilerin tercihine sunuldu. Keyifli ve eğlenceli paylaşımlarla gerçekleşen anketin sonucunda oy çoğunluğu ile öğrencilerin belirlediği menü “Ezogelin çorbası, çıtır piliç, nohut (vejetaryen), şehriyeli pirinç pilavı ve ayran” şeklinde servis edildi. 

Anadolu Üniversitesinin tercih edilme sebeplerinden biri de yemekhane

Yeni akademik yılın açılışı olan 2 Ekim Pazartesi günü servis edilen öğle yemeği menüsünün anketine 50 bine yakın öğrenci katılım sağladı. Öğrencilerin oylamasına sunulan anket Anadolu Üniversitesinin resmî Instagram adresinden paylaşıldı. Yemekhanede öğrenci dostu bütçelerle sunulan yemeklerin çok leziz olduğunu paylaşan Anadolu Üniversitesi öğrencileri, menüyü kendilerinin oluşturmasının da mutluluk verici olduğunu belirttiler. Anadolu Üniversitesini tercih etme sebeplerinden birinin de uygun fiyatlarla 3 öğün besleyici yemekhane hizmetleri sunması olduğunu söyleyen öğrenciler kendi fikirlerinin alınmasının da çok önemli olduğuna dikkat çekerek bu uygulamaların artarak devam etmesi gerektiğini aktardılar.

Her ayın ilk günü menü öğrenciler tarafından belirlenecek

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleriyle 2023-2024 akademik yılı boyunca devam edecek uygulama ile her ayın ilk günün menüsü öğrenciler tarafından belirlenecek. Öğrenciler, “Menüyü Sen Belirle” anketine Anadolu Üniversitesinin resmî Instagram (@anadoluuniv) hesabı üzerinden katılabilecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024