×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Emek Mahallesi’nde Kadınlar "Hanım Evi"nde Bir Araya Geliyor !

Odunpazarı Belediyesi tarafından kadınların sosyalleşmesi için Emek Mahallesi’nde açılan ve ‘kadınlara özel’ olan Hanım Evi, büyük ilgi görüyor.

Yaşam 12/09/2023 11:15 12/09/2023 11:16

A- A+

Odunpazarı Belediyesi tarafından kadınların sosyalleşmesi için Emek Mahallesi’nde açılan  ve ‘kadınlara özel’ olan Hanım Evi, büyük ilgi görüyor.

Hanım Evinde bir araya gelen kadınlar birlikte üretip, paylaşıyor, gün ve doğum günü gibi etkinlikler düzenliyor.  

Odunpazarı Belediyesi’nin katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri Emek Mahallesi’nde bulunan Hanım Evi. Hanım Evi, Odunpazarı Belediyesi’nin gönüllü birimi ATOP, bünyesinde yer alan gönüllü tasarımcılar ile birlikte hayal et-fikir üret-tasarla-hayata geçir mantığı ile mahalleli kadınların talepleri doğrultusunda hayata geçirildi. Sadece kadınlara hizmet eden Hanım Evinde, kadınlar, arkadaşları ve çocukları ile birlikte vakit geçiriyor. Yoğun ilgi gören Hanım Evi’nde kadınlar; günlerini, doğum günlerini ve tüm özel günlerini kutluyor. Ayrıca pazara, okula, alışverişe gidip gelirken Hanım Evinde dinlenebiliyor. 

Mahalleli kadınlar için bir sosyalleşme alanı olan Hanım Evi'nde, mutfak, oturma alanı, çocuk oyun alanı, emzirme bölümü bulunuyor. Ev konforunda olan Hanım Evi, kadınların buluşma, birlikte üretme, birlikte pişirme gibi aktivitelerine ev sahipliği yapıyor. Kadınların gün, doğum günü ve özel kutlamalar için randevu alınması yeterli. Hanım Evi’nden randevu almak isteyen kadınlar, 0 222 217 30 65 numaralı telefonu arayarak randevu alabilir. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024