×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerini Kaçırmayın !

Tepebaşı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) dolayısıyla birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirecek.

Yaşam 12/09/2023 11:01 12/09/2023 11:01

A- A+

Tepebaşı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) dolayısıyla birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirecek.

Tepebaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Hareketlilik Haftası’nı birbirinden güzel etkinlikler ile kutlayacak. Etkinlikler kapsamında birçok program düzenlenirken, kent sakinleri de hem eğlenceli hem de sağlıklı şekilde vakit geçirecek.

Temiz Enerji Eğitim Kampı

İlk olarak Tepebaşı Belediyesi yürütücülüğünde Tepebaşı Sürdürülebilirlik Merkezi, Bilecik Belediyesi, ESESKAMP’ın paydaş olduğu ve küresel amaçlardan 7.’si olan Erişilebilir ve Temiz Enerjinin önemine dikkat çekmek ve Avrupa Hareketlilik Haftası’nın 2023’ün yıllık teması olan enerji tasarrufu ile ilgili bilinç oluşturmak amacıyla 16-17 Eylül’de eğitim kampı düzenlenecek.

Çocuklarla Hareketlilik Günü

Ardından Çocuklarla Hareketlilik Günü 19 Eylül Salı günü saat 13.00’te Özdilek AVM yanında bulunan korulukta düzenlenecek.

Etkinlikte çocuk zumba, Oralet’in Dünyası Kukla Show, animatörlerle kulüp şarkıları & dans, geleneksel oyunlar ve yarışmalar, parkur-beden atölyesi, spor oyunları, şişme kaydırak, halka ve basket oyunları ile buluşacak.

Enerji Tasarrufu Konulu Atölye Çalışması

20 Eylül Çarşamba günü Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda enerji tasarrufu üzerine söyleşiler düzenlenecek. Kurumlardan gelen yetkililer yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verecek.

Kadınlarla Pedallıyoruz Etkinliği

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda 21 Eylül Perşembe günü saat 16.00-19.30 arasından Kadınlarla Pedallıyoruz ve çocuklarla bisiklet macerası etkinlikleri düzenlenecek. Etkinlikte kadınlar ve çocuklar bisiklet sürmenin keyfini yaşayacak.

Vecihi Hürkuş’ta birçok etkinlik olacak

22 Eylül Cuma günü Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda ise birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Saat 16.00-18.30 arasında bisiklet tamir atölyesi düzenlenecek. Atölyede bisiklet bakımı ve tamiri konusunda bilgiler verilecek. Saat 18.30-19.30 arasında ise bisiklet korteji yapılacak. Kortejin ardından ise Yağmur Argın konseri ve Macfit ile zumba etkinliği olacak. Etkinlikler sonunda ise hediye çekilişi yapılacak.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de Eskişehirlileri, her yaştan kent sakinleri için düzenlenen etkinliklere katılmaya davet etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024