×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

EMYO Aşçılık Programı adayların ilk tercihi oldu !

Aşçılık Programı, Üniversitemize gelecek yeni öğrencilerin ilk tercihi oldu.

Yaşam Eğitim 30/08/2023 15:09 31/08/2023 10:42

A- A+

Aşçılık Programı, Üniversitemize gelecek yeni öğrencilerin ilk tercihi oldu. Açıköğretim Fakültesinde yer alan Aşçılık Programı da yine Türkiye genelindeki 200’e yakın üniversite arasında en çok tercih edilen 7’nci program olmaya hak kazandı.

2023 YKS sıralamasında 200’e yakın devlet ve özel üniversitenin fakülte ve meslek yüksek okullarının aşçılık bölümü/programları arasında Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı en yüksek puanla öğrenci alan ve en çok tercih edilen program oldu. Geleceğin prestijli meslekleri arasında yer alan ve Anadolu Üniversitesi farkıyla öğrencilere aşçılık alanında uygulamalı ve teorik derslerin başarılı bir şekilde verildiği Aşçılık Programı, Üniversitemize gelecek yeni öğrencilerin ilk tercihi oldu. Açıköğretim Fakültesinde yer alan Aşçılık Programı da yine Türkiye genelindeki 200’e yakın üniversite arasında en çok tercih edilen 7’nci program olmaya hak kazandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erdal: “Öğrencilerimizi sektöre donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz”

Anadolu Üniversitenin üniversite adayları tarafından bu kadar çok rağbet görmesi hakkında görüşlerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal şunları söyledi: “Üniversitemiz öğrencilerine neredeyse tüm fakülte ve yüksekokullarında alanında uzman öğretim üyesi kadrolarıyla başarılı bir eğitim veriyor. Aşçılık bölümümüzde bu alanlardan bir tanesi. Son teknoloji ile düzenlenmiş mutfaklarımızda tüm malzeme imkanlarımızla öğrencilerimizi sektöre donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz. Üniversitemizi tercih eden yeni öğrencilerimizin de bu başarımızı görmesi ve bizleri tercih etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Yeni gelen tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyor, her birini tebrik ediyorum.”

 

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024