×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeline İş Sağlığı Deneyimi !

Personellere yönelik iş sağlığı ve güvenliği denetimleri yaptı.

Sağlık 30/08/2023 14:49 31/08/2023 10:40

A- A+

Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan personellere yönelik iş sağlığı ve güvenliği denetimleri yaptı. Yetkililer, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptıkları çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirtti.

İnsanı en değerli varlığı olarak kabul eden Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı iş güvenliği uzmanları, saha da görev yapan personeline yönelik iş sağlığı ve güvenliği denetimlerini sürdürüyor. İş güvenliği uzmanları, çalışmalar sırasında karşılaşılabilecek tehlikeleri ortadan kaldırmayı, sağlık ve güvenlik risklerini azaltarak, iş sağlığı ve güvenliğini sağlamak için Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan personeli sahada denetledi. Denetimler sırasında personele bilgiler de veren iş güvenliği uzmanları, personele daha bilinçli çalışma yapması hususunda da İş Sağlığı ve Güvenliği konularında kapsamlı eğitimler verdi. 

Yetkiler yaptığı açıklamada insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptıkları çalışmalarının periyodik olarak devam ettiğini belirterek, iş sağlığı ve güvenliğinin, uyulması gereken bir mecburiyetten ziyade çalışanların ve vatandaşların sağlığını, güvenliğini destekleyen, önleyen, kaliteyi artıran bir araç olarak değerlendirdiklerinin altını çizdi. Alınması gereken önlemler ve uyulması gereken kurallar için çalışanları uyardıklarını söyleyen yetkililer, “Bu konudaki hassasiyetimiz kararlılıkla devam ediyor” dedi. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024