×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de Final Sevinci !

Büyük heyecana sahne olan maçta milli takımımızın maç sayısını alarak finale yükselmesiyle Eskişehirliler büyük sevinç yaşadı.

Spor Yaşam 04/09/2023 10:15 04/09/2023 10:15

A- A+

Büyük heyecana sahne olan maçta milli takımımızın maç sayısını alarak finale yükselmesiyle Eskişehirliler büyük sevinç yaşadı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan 2023 CEV Avrupa Şampiyonasının heyecanını Eskişehirlilere yaşatmaya devam ediyor. Açık alanda dev ekrandan yayınlanan çeyrek final karşılaşmasının ardından İtalya ile oynanan yarı final maçına da Eskişehirliler büyük ilgi gösterdiler.

Kum Saha Parkına kurulan dev ekrandan karşılaşmayı izlemek üzere gelen Eskişehirliler maçı Türk bayrakları ve milli takım formalarını giyerek takip ettiler. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de nefesleri kesen maçı sporseverlerle birlikte izledi.

Şampiyonanın yarı final maçı olan İtalya karşısında 2-1 geriye düştüğü maçı 3-2 çevirmeyi başaran A Milli Kadın Voleybol Takımımızı tezahüratları ve alkışları ile destekleyen Eskişehirliler, maçın tamamlanmasıyla birlikte sevinç yumağına döndüler.

Müzikler ve marşlar eşliğinde finale yükselmenin mutluluğu yaşanırken, milli takımımız 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşılaşacak.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024