×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kurtuluşun 101. Yılına “Sporcu Kortej Yürüyüşü”

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü onuruna Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2 Eylül Eskişehir’in Kurtuluşu Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği” devam ediyor.

Spor Yaşam 04/09/2023 10:49 04/09/2023 10:50

A- A+

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü onuruna Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2 Eylül Eskişehir’in Kurtuluşu Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği” devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Osmangazi Spor Sahası ve Kanlıkavak Basketbol Sahasında düzenlenen şenlikte minikler ve veteranlar hentbol, voleybol ile basketbol branşlarında takımlar halinde mücadelelerini sürdürdü.

Şenlik kapsamında düzenlenen “Sporcu Kortej Yürüyüşü” ise şölen havasında gerçekleştirildi. Kurtuluş coşkusunun yaşandığı ve Kanlıkavak mevkiinde düzenlenen yürüyüşe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Veteran Sporcular Derneği üyesi deneyimli sporcular ve minik sporcuların yanı sıra şenliğe davetli misafirler de katıldılar. Ellerinde Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde yürüyüş yapan sporculara Eskişehirliler de alkışlarıyla destek verdiler. Korteje Porsuk Çayı’ndan kanocular da eşlik ederken yürüyüş Osmangazi Spor Sahasında tamamlandı.  

Etkinliğin akşam bölümünde Osmangazi Spor Sahasında düzenlenen karşılaşmalarda torunlar, dedeler ve babaanneler yan yana oynadı. Sporcuların gösterdikleri başarılı performans sporseverlerden büyük alkış aldılar.

Veteran ve minikler olmak üzere yaklaşık 600 sporcunun katıldığı şenlik final maçları ve katılım belgelerinin dağıtılacağı tören ile tamamlanacak.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024