×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir’de Panayır Coşkusu Başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği panayırlar etkinliklerine son 1 gün kaldı.

Kültür Sanat Yaşam 18/08/2023 13:25 18/08/2023 13:37

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği panayırlar etkinliklerine  son 1 gün kaldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kentin çeşitli ilçelerinde panayır düzenleyecek. Gerçekleştirilecek panayır; Çifteler, Seyitgazi, Sarıcakaya ve Mihalıççık ilçelerinde kurulacak. Konser, tiyatro ve sokak oyunlarıyla kent sakinlerine eğlencenleri anlar yaşatacak olan panayıra şehir merkezinden ücretsiz ulaşım sağlanacak. 

Panayırda birbirinden renkli atölyeler ve Eskişehir’in sevilen sanatçısı Salim Özkara konserinin yanı sıra ilçelerdeki esnaf ve üreticiler satış yaparak gelir elde edebilecek.

19 Ağustos'ta Çifteler'de 18.00'de başlayacak olan etkinliğin 23.30'a kadar sürmesi planlanıyor. Panayır 20 Ağustos Pazar günü  Seyitgazi'de devam edecek. 26 Ağustos Cumartesi Sarıcakaya ve 27 Ağustos Pazar günü Mihalıççık ilçesi ile tamamlanacak. otobüsler, saat 17.00, 18.00 ve 19.00'da Odunpazarı Modern Müze karşısından ilçelere hareket edecek, panayır alanından ise 22.00, 22.30 ve 23.00 saatlerinde kente dönüş için yola çıkacak.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024