×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Milletvekili Dönmez, Han İlçesi’ni Ziyaret Etti

Eskişehir Milletvekili Sayın Fatih Dönmez, Han İlçesinde kent sakinleriyle buluştu.

Siyaset 18/08/2023 14:03 18/08/2023 14:04

A- A+

Eskişehir Milletvekili Sayın Fatih Dönmez, Han İlçesinde kent sakinleriyle buluştu. 

Eskişehir Milletvekili Sayın Fatih Dönmez, Han İlçesinde hemşerileriyle buluştu. Sıcak hava koşulları, Milletvekili Dönmez’in Han ilçesinin sorunlarını dinlemesine, çözüm yolları arayışında bulunmasına ve vatandaşlarla iç içe olmasına engel olmadı.

Milletvekili Fatih Dönmez, ziyareti sırasında; "Hanlı hemşerilerimizin sesine kulak vermek, sorunlarına çözüm aramak ve bu güzel ilçemizin daha da gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmak için buradayız. Yoğun sıcaklara rağmen bize gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederim." dedi.

Sayın Dönmez, Han ziyaretini, ilçedeki bazı noktaları ziyaret ederek, düzenlenen toplantıda, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunarak tamamladı.

Han İlçe Başkanı Sn. Arif Taşçı: “Bu ziyaret, halkla iç içe olan, sorunları yerinde dinleyen ve çözüm üretmeye odaklanan bir anlayışın yansımasıdır. Sayın Dönmez ve ekibine, Han ilçemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024