×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hatipoğlu Emirdağlılarla bir araya geldi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Serhat Özkarslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Siyaset Bölgesel 16/02/2024 13:15 09/04/2024 19:58

A- A+

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Serhat Özkarslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, kentte faaliyet gösteren dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Serhat Özkarslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Hatipoğlu, dernek başkanı Hacı Yıldız ve üyelerle bir araya geldi. Nebi Hatipoğlu, gerçekleştirdiği ziyarette dernek tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alırken, yaklaşan yerel seçimler öncesi için de fikir alışverişinde bulundu. 

Nebi Hatipoğlu, buradaki programının ardından Emirdağlılar Birlik ve Beraberlik Gecesi programına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Hatipoğlu, Eskişehir’in hak ettiği hizmeti alamadığını, gelecek dönemde AK Parti belediyeciliğiyle bu durumun değişeceğini söyledi. Eskişehir’de vatandaş ayrımcılığının sona ereceğini ifade eden Hatipoğlu, “Eskişehir’de belediyecik anlayışı insanları ayrıştırıyor. Özellikle Eskişehir’in bazı kesimlerinde hizmete dair tek bir yatırım bulunmuyor. Burada adeta, ‘Bana oy veren merkezdeki 1-2 mahalleye hizmet ederim, bana oy vermeyene hizmet vermem’ diyorlar. Bir de her yerde ‘Eskişehir Avrupa şehri’ diyorlar. Allah aşkına, Esentepe, Gündoğdu, Yeşiltepe, Fevzi Çakmak, 71 Evler, Yeşiltepe ve Huzur gibi  daha birçok mahalle hiç Avrupa şehrine benziyor mu? Bunun yanı sıra imar bekleyen birçok mahalle varken, gidip tarım arazilerini imara açıyorlar. Göreve geldiğimizde bir karış tarım arazisini imara açmayacağız, kentimize ihanet etmeyeceğiz. İlk iş olarak, onlara oy vermedi diye hizmetsiz bırakılan mahallelere hak ettikleri hizmeti götürmek olacak. Eskişehir artık seçim için gün sayıyor. Son dönemlerde iyice öne çıkan, vatandaşlarımıza adaletsiz davranan bir belediye inşallah 31 Mart'tan sonra başkanını değiştirecek, yeni bir anlayışla adaletli bir şekilde tüm mahallelere eşit şekilde hizmet götüren bir başkanla tanışacak” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024