×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hatipoğlu’ndan ocak ziyaretleri

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Osmanlı Ocakları ile Hamidiye Ocakları tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak, Sütlüce Mahallesi vatandaşlarının sorunlarını dinledi.

Siyaset Bölgesel 26/01/2024 17:18 26/01/2024 17:18

A- A+

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Osmanlı Ocakları ile Hamidiye Ocakları tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak, Sütlüce Mahallesi vatandaşlarının sorunlarını dinledi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, ihtiyaç ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Hatipoğlu, son olarak Sütlüce Mahallesi’ni ziyaret ederek Osmanlı Ocakları ile Hamidiye Ocakları’nın düzenlediği etkinliğe katıldı. Etkinlikte vatandaşların yaşadığı problemleri dinleyen Hatipoğlu, “Eskişehir’in genel sorunu altyapı ve çevre düzenlemesindeki problemler. Kentin  her yerinde vatandaşlar sizin gibi su taşkınlarından şikayet ediyor. Baktığımız zaman Eskişehir’in merkezindeki dekor belediyeciliği kentin sorunlarını örtmeye çalışıyor ama bu dekor, sorunları saklamaya yetmiyor. En ufak bir sıkıntıda vatandaşlarınızın çektiği sorunlar gün yüzüne çıkıyor. Şehir merkezinden biraz uzaklaştığımızda maalesef tek bir hizmet bile göremiyoruz. Mahalleler dökülüyor ve bunca yıldır kimse bu sorunları çözmemiş. Bu sorunlara ‘dur’ diyecek olan sizlersiniz. Yerel seçimlerde söz hakkınızı en doğru şekilde kullanıp, memnuniyesizliğinizi dile getirmeniz lazım” dedi.

“Bizim anlayışımız dekor belediyeciliği değil sosyal belediyeciliktir”

AK Parti belediyeciliğinde sorunların üstünü kapatarak yok saymak yerine, tüm problemlerin temeline inilerek çözüleceğini ifade eden Nebi Hatipoğlu, şunları söyledi;
“Söylediğiniz gibi sokakların tamir edilmeyen ışıklandırmalarını bile vatandaşlar kendileri düzeltiyor. Belediyecilik demek vatandaşa hizmet etmek demektir. Hizmetsizliğe olan cevabınızı sandıkta vereceğinizi biliyorum. İnşallah gelecek dönem gereken tüm hizmetleri yerine getireceğiz. Bizim anlayışımız dekor belediyeciliği değil sosyal belediyeciliktir” dedi.


Nebi Hatipoğlu, yaptığı konuşmanın ardından, Sütlüce Mahallesi’ndeki problemlerin çözümünde rol oynayan vatandaşlara ‘Mahalleye değer katanlar’ plaketlerini takdim etti. Daha sonra Sütlüce Mahallesi Muhtarı Bircan Tütüncü’yü ziyaret ederek, sohbet etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024