×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hayat Dolu Buluşmalar İçin Beklenen Gün Geldi!

Tepebaşı Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğinde düzenlenen Hayat Dolu Buluşmalar artık başladı.

Yaşam Eğitim 28/09/2023 14:57 28/09/2023 15:00

A- A+

Tepebaşı Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğinde düzenlenen Hayat Dolu Buluşmalar artık başladı.

Tepebaşı Belediyesi, şehirde yaşayan kadınlara yönelik etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen Hayat Dolu Buluşmalar etkinliği başladı. “Tepebaşı bölgesindeki kadınlarla buluşuyor, konuşuyor, öğreniyor ve beraber güçleniyoruz” sloganıyla düzenlenen etkinlikler, AÇEV’in katkılarıyla 18 oturumdan oluşuyor. Programın ana başlıkları arasında şiddete karşı haklarımız, sağlığımız, sağlıklı iletişim, evde eşit iş bölümü ve bütün çocukları koruyalım gibi konular yer almakta. 

Kendimize Vakit Ayırıyoruz 

Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde gerçekleşen etkinliğin ilk oturumunda tanışma, eğitim programının tanıtımı ve grup çalışmasının ilkeleri belirlenmiş oldu. İkinci oturumda ise ‘Kendimize Vakit Ayırıyoruz’ başlığı altında kadınlar, günlük rutinlerinlerinde kendilerine zaman ayırmak için neler yapabileceklerini, gereksinimlerini ve çözüm önerilerini, bir hobi ediniminin ve kendine vakit ayırmanın yararlarını ele aldı. Kadınların sürece dahil olması ve katılımcı olmaları sağlanarak verimli bir oturum geçirilmesi sağlandı. Eğitim tamamlandığında ise kadınlara katılım belgesi verilerek yeni bir program için start verilecek.

Etkinlik hakkında bilgi almak isteyen kadınlar, 0 (222) 211 40 00 – 8917 numaralı telefondan Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ni arayarak bilgi alabilirler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024