×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Spor’dan Eskişehirspor alt yapısına 7 tane futbolcu!

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehirspor ile önceki senelerde imzalanan protokol kapsamında Odunpazarı Spor’dan 7 futbolcunun Eskişehirspor’a transferi gerçekleşti.

Spor Kültür Sanat Yaşam 28/09/2023 14:02 28/09/2023 14:04

A- A+

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehirspor ile önceki senelerde imzalanan protokol kapsamında Odunpazarı Spor’dan 7 futbolcunun Eskişehirspor’a transferi gerçekleşti.

Odunpazarı Spor U17 takımından 2 U16 takımından 5 futbolcu Eskişehirspor tesislerinde düzenlenen törenle  Eskişehirspor’a transfer oldu. Gerçekleşen törene Odunpazarı Spor Genel Kaptanı Sinan Karakaya, Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Özgür Marangoz ve Eskişehirspor alt yapısından sorumlu asbaşkan Hakan Sayın katılım sağladı. Törende konuşma yapan Odunpazarıspor Genel Kaptanı Sinan Karakaya, “Bugün Odunpazarı Spor Kulübümüzde yetişen 7 futbolcumuzu Eskişehirspor’umuzun altyapısına kazandırmak için burada bulunuyoruz. Bugüne kadar Odunpazarı Belediyesi olarak Başkanımız Kazım Kurt’un talimatları ile Eskişehirspor tesislerinin bakımı, sporcuların ulaşımı, altyapıdan futbolcu desteği gibi birçok konuda şehrimizin gözbebeği kulübünün yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Maddi manevi birçok anlamda, Eskişehirspor markasına faydalı olacak işler üretme çabası içindeyiz. Eskişehirspor efsanelerinin adını ilçemizin dört bir yanındaki spor tesislerimizde, sahalarımızda, halk merkezimizde yaşatıyoruz. Bu şehrin çocuklarının Eskişehirspor sevgisiyle büyümesini arzuluyoruz. Eskişehirspor’u yine güzel ve başarılı günlere ulaştıracak olan şey çocuklarımızın içinde bulunan  Es-Es aşkı olacak. Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt ve bizler tüm şehrin herhangi bir çıkar gözetmeden Eskişehirspor’a destek olması gerektiğini düşünüyoruz. Aynı zamanda Eskişehirspor’un kimsenin siyasi ikbaline malzeme edilmemesi gerektiğine inanmaktayız. Bunu gerçekleştirirsek, altyapıdan filizlenen yeni futbolcularımızın da katkısı ile  ilerleyen yıllarda takımımızı en güzel yerlerde göreceğimizden şüphemiz yok. Futbolcularımızın Eskişehirspor’umuza hayırlı olmasını temenni ediyor, hepsine siyah kırmızı renklerle parlak bir gelecek diliyorum” cümlelerine yer verdi.

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Özgür Marangoz da, “Odunpazarı Belediyesi ile 2 yıl önce yaptığımız protokol ile güzel bir işbirliği yapmıştık. O dönemde U15 takımından 5 futbolcu Eskişehirspor’a gelmişti. Bu 5 evladımız şuanda U17 takımında mücadele etmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen protokol gereği teknik kadrolarımız ve Odunpazarı Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda U17 takımından, Mertcan Çimen, Efe Güner U16 takımından Oğulcan Özkılıç, Adem İnce, Kerem Dağdeviren, Kaan Berk Özdoğan ve Eyüp Çelebi Eskişehirspor’a katılıyor. Yapılan protokol karşılıklı bir protokol ve bizimde gelişmesini istediğimiz ve maç oynamasını istemekte olduğumuz  futbolcularımız Odunpazarı Spor kulübünde oynayabilecek. Odunpazarı Spor’a teşekkür ediyorum. Bu sene Süper Lige 2 adet futbolcu verdik. Önümüzdeki yıllarda da Odunpazarı Belediyesi’nden gelen sporculardan da süper lige oyuncular göndermek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024