×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hikmet Çelik’ten Toki Şantiyelerine İnceleme

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Hikmet Çelik; toplam 3109 konut inşaatının yapıldığı şantiyelerde incelemelerde bulundu.

Yaşam 13/09/2023 13:02 13/09/2023 13:03

A- A+

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Hikmet Çelik; toplam 3109 konut inşaatının yapıldığı şantiyelerde incelemelerde bulundu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan ve 2022 yılında yapı ruhsatları Müdürlüğümüzce düzenlenen Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 1.Etap 598 Konut2. Etap 428 Konut3. Etap 1035 Konut4. Etap 1048 olmak üzere toplam 3109 konut inşaatının yapıldığı şantiyelerde incelemelerde bulundu.

Proje alanı içerisinde Konut inşaatlarının yanı sıra 6 adet Ticaret, 1’i ilkokul, 1’i ortaokul olmak üzere 2 adet okul binası ve 2 adette Camii inşaatı yer almakta olup; hak sahiplerine en kısa sürede teslim edilecek şekilde hızla 4 etap halinde inşaatlar devam etmektedir. 

Şantiyelerde yapılan çalışmalar ve örnek dairede incelemelerde bulunan İl Müdürümüz Hikmet ÇELİK, en son ülkemizde yaşanan asrın felaketi dediğimiz 6 Şubat Depreminde TOKİ konutlarının deprem dayanımının herkesçe açıkça görüldüğünü, İlimiz ölçeğinde bakıldığında büyük bir ilçe büyüklüğünde olan bu güzel projede ruhsat sürecinde olduğu gibi kurum olarak üzerimize düşen her sorumluluğa hazır olduğumuzu belirterek; Odunpazarı İlçemize nefes aldıracak, siluetini değiştirecek ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla oturacakları depreme dayanıklı, modern konutlar ile camii, okul ve tüm yapıların en kısa sürede tamamlanarak teslimi için gereken özverinin gösterilmesini yüklenicilerden istemiştir.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024