×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetlemeleri !

Eskişehir'de yeni eğitim öğretim yılı döneminin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde huzur ve güvenliği sağlama amacıyla denetimler yapıldı.

Yaşam Eğitim Asayiş 13/09/2023 12:01 13/09/2023 12:02

A- A+

Eskişehir'de yeni eğitim öğretim yılı döneminin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde huzur ve güvenliği sağlama amacıyla denetimler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından okul çevrelerinde ve öğrenci servislerinde denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde kişilerin Genel Bilgi Tarama sorgulaması yapıldı. Şüpheli araçlar kontrol edildi ve trafik akışı yönlendirildi.

Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocuk ve gençlerimizin özellikle başta narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi amacıyla ilimiz genelinde denetim faaliyetleri başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından internet kafeler, oyun salonları, marketler, kıraathaneler, tek dal sigara satılabileceği öngörülen yerler ve dilenen/dilendirilen çocukların denetlenmesine yönelik yapılan uygulama neticesinde aranması olan 2 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. 535 şahıs sorgulanmış, 50 işyeri, 49 araç, 239 servis denetlenmiştir. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 araca toplamda 4.240 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumluluk alanındaki okullarda trafik ve asayiş uygulaması kapsamında yapılan denetimlerde 70 okul servis aracı ile 77 okulun çevresi güvenlik önlemleriyle kontrol edilmiştir. Ayrıca denetimlerde aranan 2 kişi yakalanmıştır.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024