×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Karma Sergi Halkın Beğenisine Sunuldu !

Sempozyum sanatçılarının hazırlamış olduğu Karma Sergi de sempozyum kapsamında kent halkının beğenisine sunuldu.

Kültür Sanat Yaşam 06/09/2023 11:26 06/09/2023 11:28

A- A+

Sempozyum sanatçılarının hazırlamış olduğu Karma Sergi de sempozyum kapsamında kent halkının beğenisine sunuldu.

Tepebaşı Belediyesi’nin uluslararası ölçekte düzenlediği sanat etkinliklerinden biri olan Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, bu yıl da kentin sanat hayatına önemli katkılar sağlayacak.

4-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek sempozyum kapsamında seramikten müziğe, atölye çalışmalarından sergilere kadar pek çok etkinlik düzenlenecek. Sempozyum sanatçılarının hazırlamış olduğu Karma Sergi de Atila Özer Karikatürlü Ev’de Eskişehir halkı ile buluştu. Sergi açılışına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sempozyum Sanat Danışmanı Prof. Bilgehan Uzuner, sempozyum sanatçıları ve vatandaşlar katıldı.

Sempozyum sanatçıları tarafından hazırlanan ve 36 eserin yer aldığı sergi, 17 Eylül tarihine kadar görülebilecek.

Sergide Sempozyum Komitesinden Bilgehan Uzuner, Cemalettin Yıldız, Oya Uzuner, Özgür Kaptan, Semih Kaplan, Veysel Özel, sempozyum sanatçılarından Aysun Çölbayır, Birol Akalın, Candan Güngör, Deniz Onur Erman, Dilek Alkan Özdemir, Ece Kanışkan, Emet Egemen Işık Aslan, Enver Güner, Gonca İlbeyi Demir, Hasan Başkıran, Hasan Şahbaz, İlhan Marasalı, Leman Kalay, Mustafa Birol Batu, Nagehan Elibol, Pınar Baklan, Serap Erdoğan, Soner Pilge, Tevfik Türen Karagözoğlu, Tuba Batu ve Yasemin Yarol’un eserleri yer alıyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024