×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gençleri Kırmadı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 8 Ekim'de Kanlıkavak Parkı’nda gerçekleşecek kahve buluşmasında gençlerle bir araya gelecek.

Spor Yaşam Siyaset 06/10/2023 13:00 06/10/2023 13:01

A- A+

Gençlik merkezleri, öğrenci misafirhanesi ve gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarla her zaman gençlerin en büyük destekçisi olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 8 Ekim Pazar Günü Kanlıkavak Parkı’nda gerçekleşecek kahve buluşmasında gençlerle bir araya gelecek.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel gerçekleşecek kahve buluşması saat 17.00'da başlayacak. Saat 20.00'da ise Soup Opera konser verecek.


HER ŞEY BİR TWEETLE BAŞLADI!
Her şey, gençlerin sosyal medya hesapları üstünden “Başkanım hayırlı olsun aday olmuşsunuz ama öyle kuru kuru olmaz. Kanlıkavak'ta bıcır bıcır gezen gençlere birer ice latte ısmarlamayacak mısınız” sözleri ile Kazım Kurt’a ulaşması ile başladı. Başkan Kurt da gençlerin bu isteğine kayıtsız kalmadı. Gençlere çağrı yapan Başkan Kurt, “Cumhuriyet’in 100’üncü yılı şerefine kahveler bizden” dedi. Bütün gençleri kahve buluşmasına davet eden Başkan Kurt, gençlere bir sürpriz yaparak kahve buluşmasına Soup Opera konserinin eşlik edeceğini duyurdu. Başkan Kurt, “Sevgili gençlerimiz sözleştiğimiz gibi 8 Ekim Pazar günü Kanlıkavak'ta buluşuyoruz. Kahveler bizden. Soup Opera konseri de var. Kanlıkavak Parkı'nda görüşmek dileğiyle” açıklamasında bulundu. Başkan Kurt, geçtiğimiz sene de gençlerin kahve talebine kayıtsız kalamamış, Nisan ayında Kanlıkavak Parkı’nda bir buluşma gerçekleştirmişti. Kahve kokusunun Kanlıkavak Parkı’nı sardığı etkinliğe, yaklaşık 10 bin genç katılmıştı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024