×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Prof. Dr. Uğur Bilge İlçe Denetimlerine Devam Ediyor !

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Sn. Bilge; İnönü ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Yaşam Sağlık 14/09/2023 15:18 14/09/2023 15:18

A- A+

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Sn. Bilge; İnönü ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Bilge, İnönü ilçesindeki sağlık kuruluşlarını ve Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını inceleyerek müdürlerinden bilgiler aldı. Prof. Dr. Uğur Bilge, sağlık personellerinin hal ve hatırını sorarak taleplerini dinledi.

Prof. Dr. Uğur Bilge; ilçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü. Bilge, sağlık kuruluşlarında karşılaşmış olduğu hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalarla yakından ilgilenip taleplerini dinledi. Sağlık kuruluşlarımızda verilen hizmetlerden memnun olan hasta, hasta yakınları ve çalışan sağlık personelleri Uğur Bilge’ye çok teşekkür ettiler.

Daha sonra İnönü belediye başkanı Kadir Bozkut’a nezaket ziyaretinde bulundu

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024