×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sempozyum Sanatçılarından Kılıçoğlu Ziyareti !

Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu sanatçıları, sempozyumun ana sponsorlarından Kılıçoğlu Kiremit’in fabrikasını ziyaret etti.

Kültür Sanat Yaşam 12/09/2023 10:51 12/09/2023 10:51

A- A+

Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu sanatçıları, sempozyumun ana sponsorlarından Kılıçoğlu Kiremit’in fabrikasını ziyaret etti.

 

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 16. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’na katılan sanatçılar, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte sempozyumun ana sponsorlarından olan Kılıçoğlu Kiremit’in Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalarını ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Ataç ve sanatçılar, Kılıçoğlu Kiremit markasını bünyesinde bulunduran Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özaydemir ve diğer yöneticiler ile bir araya geldi. Başkan Ataç ve sanatçılar, fabrikayı gezerek üretim alanları hakkında bilgiler aldı. Fabrika gezisi ardından Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özaydemir, sektöre önemli katkılarda bulunan uluslararası bir sanat etkinliğini, 16. kez gerçekleştirdiği için Başkan Ataç’a ve sempozyumda emeği geçenlere tebriklerini iletti. Başkan Ataç da Özaydemir ailesine Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’na verdikleri destekler için teşekkür etti.

Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir Kılıçoğlu markasının tarihçesi ve günümüzdeki faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verirken Fabrika Müdürü Hulusi Kıyık, fabrikanın teknolojisi ve ürünlerin teknik özellikleri ile ilgili sanatçılara kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Ziyarette Başkan Ataç ve sanatçılar, fabrika emekçilerine de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024