×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sivrihisar’a balon turizmi müjdesi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi. Hatipoğlu, yaptığı konuşmada Sivrihasar’a sıcak hava balonu turizmi müjdesi verdi.

Siyaset Bölgesel 14/02/2024 14:49 14/02/2024 14:57

A- A+

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi. Hatipoğlu, yaptığı konuşmada Sivrihasar’a sıcak hava balonu turizmi müjdesi verdi.
AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte ziyaret ettiği Sivrihisar’da, AK Parti Sivrihisar Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Nebi Hatipoğlu, açılışta vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışlarla karşılandı. Dualarla açılışı yapılan seçim irtibat bürosunda vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, Sivrihisa’da sıcak hava balonu turizmi projesinden bahsetti. Hatipoğlu yaptığı konuşmada, “Bugün, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olan Sivrihisar’dayız. Biliyorsunuz, Eskişehir’de 25 yıldır bir yönetim var ama maalesef Eskişehir’de herhangi bir belediyecilik örneği göremiyoruz. Bu sebeple ‘Eskişehir’de bir yenilik lazım, Eskişehir’e AK Parti belediyeciliği lazım’ diyerek, bir yola çıktık. Bu yolda bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu yolun sonunda hep birlikte kazanacağımıza canı gönülden inanıyorum. Tabi iş kazanmakla bitmeyecek, bizim işimiz 31 Mart’tan sonra başlayacak. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren canla başla, gece gündüz demeden çalışıp, Eskişehir’i hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Ayrıca, Sivrihisar’da yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Turizm konusunda Sivrihisar’ı daha ileri götürmek için sıcak hava balonu projesi üzerinde çalışıyoruz. İnşallah bu projemiz Sivrihisar’a çok yakışacak” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024