×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Nebi Hatipoğlu Sivrihisarlı muhtarlarla buluştu

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte Sivrihisar’da görev yapan muhtarlarla buluşarak, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Siyaset Bölgesel 14/02/2024 13:46 14/02/2024 13:46

A- A+

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte Sivrihisar’da görev yapan muhtarlarla buluşarak, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatipoğlu, günün erken saatlerinde Sivrihisar’ı ziyaret etti. Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte ilk olarak Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’yü ziyaret eden Hatipoğlu, daha sonra ilçede görev yapan muhtarlarla buluştu. Muhtarlardan, mahalleler hakkında bilgiler alan Nebi Hatipoğlu, yürütülen faaliyetlerde yerel yönetimlerden beklenen destekleri dinledi. Nebi Hatipoğlu, muhtarlara yaptığı konuşmada, “Maşallah Sivrihisarımız Hamid Başkanın yönetiminde Türkiye’nin sayılı ilçelerinden biri oldu ama maalesef Eskişehir’in büyük bölümünde buradaki güzellikleri, buradaki hizmeti göremiyoruz. Talip olduğumuz göreve geldiğimizde AK Parti belediyeciliğine gönül vermiş tüm başkanlarımla Eskişehir’i refaha ulaştıracağız. Biliyorsunuz, kentimizde 1-2 mahalle dışında kalan yerler hizmete hasret durumda. Bu hizmetsizlik köy ve ilçelerimizde daha net bir gözle görülüyor. Köy yolları harap halde ve bununla beraber ilçelerin ulaşımı büyükşehir belediyesi tarafından karşılanmıyor. İnşallah bu durumu düzelteceğiz. Ardından çiftçilere ve hayvancılara büyük destekler vereceğiz. Suya yüzde 40 indirim yapacağımızı söylemiştik, bu indirim ile hem çiftçimizin hem de hayvancımızın yüzünü güldüreceğiz. Bu su fiyatlarıyla hayvancılık yapmak mümkün değil. Hem köylerde hem ilçelerde hem de Eskişehir’de ulaşım, trafik, su, imar ve çevre düzenlemesi gibi sorunlar kalmayacak. Bu zamana kadar yapamadılar ama gereken tüm hizmetleri biz yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024