×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Spor Atölyeleri Odunpazarı'nda Başlıyor !

8 Merkezde, 4 farklı branşta gerçekleşecek atölyelere ön kayıt yaptırmak için son tarih 22 Eylül Cuma.

Spor Kültür Sanat Yaşam Eğitim 21/09/2023 12:16 21/09/2023 12:16

A- A+

8 Merkezde, 4 farklı branşta gerçekleşecek atölyelere ön kayıt yaptırmak için son tarih 22 Eylül Cuma.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek spor atölyeleri için ön kayıtlar başladı. 8 Merkezde, 4 farklı branşta gerçekleşecek atölyelere ön kayıt yaptırmak için son tarih 22 Eylül Cuma. Vatandaşlarının fiziksel ve ruhsal sağlığına her zaman önem veren Odunpazarı Belediyesi gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Spor Atölyeleri başlıyor. Step Aerobik, Plates-Yoga, Pilates ve dansın yer alacağı Spor Atölyelerinin ön kayıtları başladı.

Ücretsiz gerçekleşecek olan Spor Atölyeleri için ön kayıtlar 22 Eylül Cuma günü sona erecek. Kesin kayıtlar ise ön kayıt başvuru sırasına göre yapılacak.

Yeni dönem spor dersleri 8 ayrı merkezde yapılacak. Emek Spor ve Dans Merkezinde Step Aerobik; Erdal İnönü Spor ve Dans Merkezinde Pilates-Yoga; Yenikent Spor ve Dans Merkezinde Step Aerobik; Orhangazi Spor ve Dans Merkezinde Pilates-Yoga; Sultandere Spor ve Dans Merkezinde Step Aerobik; Büyükdere Spor ve Dans Merkezinde Step Aerobik; Gökmeydan Hizmet Binası Spor ve Dans Merkezinde Pilates, Dans, Step Aerobik; Üniversite Evleri Spor ve Dans Merkezinde ise Step Aerobik Atölyeleri yer alacak. Spor Atölyelerine kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 08.00-17.00 saatleri arasında Spor ve Dans Merkezlerine giderek ön kayıt yaptırabilir.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024