×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gül Gülasem Ateş

İĞNELİ FIÇI...!


2024-02-07 22:45:00

 

İĞNELİ FIÇI..!

Dönemeç’teki tanımadığımız VAMPİRLER ..!
Her şeyin birbirinin içinde karışıp bulamaç olduğu bu ahir zaman diliminde, bakmayın siz teknolojik dünyanın şatafatlı - görkemli haline. Savaşların, işgallerin, kaosların - siyasi karışıklıkların ve çatışmaların hiç bitmediği kıyamete son hızla devrilen mağdur ve mazlum yaşlı bir mavi küre burası. Karşılaşılan her zulüm üzerinize oynanan her hamle zihinlerde öfkeyi büyütürken, eller kelepçeli, ayaklarda pranga yangınların içinde kalıyor insanlık.
Sonra devreye giriyor Hümanizm soytarısı. Kainatı yoktan var eden yaratıcı Rabbil Âlemîn devre dışı bırakılarak, dünya üzerinde istasyonu olmayan raylar döşemek istiyor.
Hedef, bütün sorunların, insandan başka bir kaynağa müracaat etmeden, sadece insanla çözülebilecegini savunan, insanı tek ölçü kabul eden ve dolayısıyla dini ve Tanrı inancını tümüyle dışlayan bir akım bu.


 "İnsan hakları Yahudi haklarıdır. Bunun literatürde de yeri vardır. Yani, bir Yahudi’nin dünyanın her yerinde rahat yaşaması için gerekli şartlara insan hakları deriz." İsmet Özel’in bu satırlarını şimdi yaşayarak öğreniyoruz. Kendilerini üstün ırk olarak gören Yahudilerin dünya üzerinde yaptığı zulümler saymakla bitmiyor ama sanırım biz dünya insanları bu gerçekleri kabullenmemek için anlamsızca direniyoruz. Zulümlerin bataklığı içinde bocalayan insanlar okudukları duydukları gerçekler karşısında öylece kalakalır. Etten kemikten beden var ama ruh yok. Kısacası kupkuru boşaltılmış bir bedenle hissiz kalakalır. Bu zulüm örgüsünü yazarken okuyucularımın yürek resmini çizmek geldi içimden. Gün boyunca neler yaşamış beyni yüreği nelerle uğraşmıştır da şimdi oturmuş bu makaleyi okuyordur. Evet gözlerimi kapatıp bunu resmetmeliyim diye düşündüm sonra vaz geçtim. Çünkü insan kendi güncesini yürek resimini tuvale olmasa bile sık sık kağıda aktarmalı, karanlığa gömülen kelimeler korkusuzca gün yüzüne çıkarılmalıydı.

UYUMA.. UYUMA… UYUMA..!
 

New York Polisi, 8 Ocak günü Brooklyn'in Crown Heights Mahallesi'ndeki 770 Eastern Parkway'de bulunan Ortodoks Yahudi sinagogunun altında, yasadışı kazılmış gizli bir tünel keşfetti. Yahudilerin kapatılmaması için polise direniş gösterdiği gizli tünelden bebek pusetinden kan lekeli yataklara kadar dikkat çeken birçok vahşi materyal çıkartılmıştı. Güne damgasını vuran görüntüler Yahudilerin, Yahudi olmayan masum çocukların kanını almak için kullandığı İĞNELİ FIÇI geleneğini gündeme getirdi.



Peki nedir bu iğneli fıçı?

Gündeme paldır küldür düşen bu çığ bu insanlık için bir alarm. Uyuyanları uyandırmak için yürekleri domino taşları gibi birbirine etki edecek şekilde temas ettiren klasik bir sistem. Bu antik tarihi es geçerek, yakın tarih sayfalarından tozlu arşivlerden silinmeye yüz tutmuş - aparılmış insanlık dışı kan revan içinde bir hikaye. Evet şimdi Kan kırmızısın da boğulmuş Yahudi Mezaliminin gün yüzüne çıkmış bire bir tanığı tarihe damga vurmuş  adıyla İĞNELİ FIÇI - günümüzde kullanılan bilimsel  ismi Adrenochrome. Kısacası Vahşice Bebek-çocuklardan  alınan kan.

Bu barbarca vahşi kan alma uygulama İğneli Fıçıyı gerçeğini  kelimelere döküp  zihinlerimize empoze ederek, lanetlenmiş yahudi kavminin  geçmişten günümüze uyguladığı zulmü unutmama adına yüreksel  alarm zillerini devreye sokmak istiyorum. Okurken bedeninizdeki tüm fay hatları kırılacak, cümlelerin içinde yalınayak kaybolacak nefes almak için belki de nokta ve virgüle tutunacaksınız.


İşte Yahudilerin 'İğneli Fıçı' gerçeği..!

İğneli Fıçı “ Irk olarak egoları tavan yapmış aslında evrenin sahibi yüce yaratıcı Rabbul Alemin tarafından lanetlenmiş kavmin, kendi ırkından olmayan çocukları çalıp şeytanca emellerine alet etmek, onların kanlarını çıkartmak için kullandıkları barbarca yöntemlerden birinin adıdır.
Fıçının içi iğnelerle kaplıdır. Çocuğu fıçının içine canlı canlı kapatan hahamlar, ardından fıçıyı dakikalarca yuvarlar.. Daha sonra fıçının dibinde bulunan musluk açılır ve toplanan kan ayinlerde ve Pessah - Mayasız Bayramında bir hafta boyunca mayasız ekmek yapımında kullanılırmış. Bazı tarihçilerin yazdıklarına göre, Pessah bayramları, Ayrupa’da küçük çocukların kaybolduğu dehşet dönemleridir.

(Pessah bayramları, Ayrupa’da küçük çocukların kaybolduğu dehşet dönemleridir.)


Duvarlar kanlı, eller kanlı, yüzler kanlı!
Vahşice Kan içme ayinlerini günümüze değin ulaşan en güvenilir eserlerden biri, 1803’te Moldavya’lı rahip Neophite’in yazdığı kitaptır.
Bir hahamın oğlu olan Neophite, Yahudilikten çıktıktan sonra hristiyan dinini kabul edip rahip olmuştur. Yahudi Babasının batıl inancın da bulunan bütün insanlık dışı ayinleri yöntemleri açıklamış, bazı Yahudi tarikatlarının, vampir gibi insan kanı kullandıklarını böylece Yehova katında daha “üstün” seviyeye ulaşacaklarına inandıklarını anlatmıştır. Zaman çizelgesinde Yahudilerin yaşadıkları ülkelerden sürülmelerinin en önemli sebeplerden birisi de bu sapık adettir. Özellikle İspanya’da, kan içme olayları defalarca gündeme gelmiş, bu olaylar halk arasında gerginliği artırarak büyük bir kriz meydana getirmiştir. İnanılması güç gibi görünse de Sayısız çocuk kaybolmuş, ortaya çıkartılan çocuk cesetlerin bir kısmı tamamen kanı çekilmiş bir durumda bulunmuştur.

 

( 1492'de İspanyadan kovulan yahudiler)

II. Beyazid döneminde, 1492'de İspanyadan kovulan yahudiler Osmanlı İmparatorluğuna sığındıktan sonra da, Yahudilerin bazı tarikat kollarının, bu sapık adetlerine devam ettiği Osmanlı arşivlerinde bulunmaktadır. Bunların en önemlileri 1715’te Amasya’da, 1840’ta Şam’da ve Rodos’ta, 1633-1843 ve 1866’da İstanbul’da, 1863-1868 ve 1870’te İzmir’de kayda geçen vakalardır.. Çocuk kaçırma olaylarında pek çok Yahudi suçlu bulunarak idam edilmiştir.
Dün ne yaptılarsa bugün Filistinde daha vahşicesini uyguladıkları katliamları onaylayan yahudi evrensel yasasından bazı maddeler şunlandır.



İNSANLARI PARÇALAYACAKSIN!  İşte benden ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın." (Bozulmuş Tevrat, Mezmurlar Bölümü 2/8-9)

İNSAN KANI İÇECEKSİN! Et yeyin ve KAN İÇİN yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin KANINI İÇECEKSİNİZ...!


SARHOŞ OLUNCAYA KADAR KAN İÇECEKSİNİZ" (Bozulmuş Tevrat, Hezekiel Bölümü 39/18-20)

KASAPLIK KOYUN GİBİ İNSAN PARÇALA VE ETLERİNİ YE, KANLARINI İÇ! "Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla." (Bozulmuş Tevrat, Yeremya Bölümü, 12/3)

 "Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz durmaksızın sarhoş oluncaya kadar kan İçeceksiniz."
(Bozulmuş Tevrat, Hezekiel Bölümü, 39/18-19)

ÇOCUKLARI VE BEBEKLERİ DE ÖLDÜRECEKSİN!  Şimdi git... onların herşeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana kadar hepsini Öldür." (Bozulmuş Tevrat, I.Samuel Bölümü, 15/3)
Onlar istedikleri kadar GÜLÜMSEYEN maskelerini kuşanıp insancıl yalanlarla kendilerini gizlemeye çalışsalar da '' GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ..! ''


   Gül Gülasem ATEŞ

 

YORUM YAPIN

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Üye girişi yapmak için Tıklayın

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024