AKİF FINDIK - ESKİŞEHİR GAZETE

Türk futbolunun emektar teknik direktörlerinden Ziya Doğan zamanında VAR sisteminin olmaması nedeniyle Eskişehirspor'un 5 şampiyonluğunun çalındığını iddia etti.

60 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Ziya Doğan programda Eskişehirspor ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı;

GHTK, Eskişehir Şehir Hastanesi Çocuk Kan Alma biriminin duvarlarını süsledi
GHTK, Eskişehir Şehir Hastanesi Çocuk Kan Alma biriminin duvarlarını süsledi
İçeriği Görüntüle

'Eskiden 'büyükler' korunurdu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor korunurdu. Eskişehirspor'un 5 şampiyonluğu elinden alınmıştır. Şimdi VAR diye bir nimet çıktı da Anadolu takımları bunlardan üstte yer alabiliyor. Ceza sahasının dışında düşen futbolcu için penaltı kararlarının çıktığını gördüm.

Eskişehirspor'un 5 tane şampiyonluğunu çaldılar. Göztepe en az 2-3 kere şampiyon olurdu. Teknik arıza nedeniyle gösteremiyoruz deyip geçiyorlardı. Zamanında VAR sistemi olsaydı Eskişehirspor 5 kere şampiyon olurdu.'