×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ahmet Ataç, Sivrihisar'da Muhtarlarla Buluştu !

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sivrihisar ilçesini ziyaret ederek mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Yaşam Siyaset Bölgesel 26/10/2023 11:05 26/10/2023 11:05

A- A+

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sivrihisar ilçesini ziyaret ederek mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, şehrin her noktasında Eskişehirliler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ataç, son olarak Sivrihisar ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı. Toplantıya Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Sivrihisar İlçe Başkanı Faruk Ertaş CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Diler, il, ilçe yönetimleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

“Sizler mahallenize bizler de şehrimize iyi hizmet edelim” Muhtarlara hitap eden Başkan Ataç, muhtarların belediye ile arasında köprü görevi gördüğünü belirterek “Bugün ülkede çok sorunlar var. Böyle zor zamanda hepimiz bir yerin yöneticiliğini yapıyoruz. Ben merkezdeki muhtarlara derim ki: Sizler mahallede benim gözüm kulağımsınız. İş birliği ile çalışmak için muhtarların önemini her zaman kendilerine hissettirmem lazım. Bu dönemde zor da olsa en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Geçmiş muhtarlar gününüz de hayırlı olsun. İşin başından beri çok birlikte olduğumuz zamanlar oldu. Elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık. Sivrihisar benim baba ocağım. Buranın yeri benim için ayrı. Kapılarım sizlere sonuna kadar açık. Bu birlikteliğimiz iyi şekilde sürsün. Sizler mahallenize bizler de şehrimize iyi hizmet edelim” dedi.

Muhtarlar adına konuşan Hızırbey Mahalle Muhtarı Yasemin Koca da katılımları ve destekleri için Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. Muhtarlar toplantısının ardından ise Başkan Ataç, Sami ve Nurcan Türkay çiftinin işlettiği Türkay konağını ziyaret etti. Başkan Ataç’a burada CHP Milletvekili İbrahim Arslan, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Sivrihisar İlçe Başkanı Faruk Ertaş, il ve ilçe yönetimleri de eşlik etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024